İletişim

0554 252 20 65

0507 779 42 20

info@hayirliyol.org

Ragıp Tüzün Cd. No: 163/172
Yenimahalle / ANKARA

Madde 1 – Taraflar

Bağış Yapılan Dernek:

Ticari Unvan: HAYIRLI YOL EĞİTİM KÜLTÜR SOSYAL YARDIMLAŞMA

VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

Ragıp Tüzün Cd. No: 163/172 Yenimahalle / ANKARA

Telefon: 0554 252 20 65

Telefon: 0507 779 42 20

E-Mail: info@hayirliyol.org

Bağış Yapan Gerçek veya Tüzel Kişi:

www.hayirliyol.org veri tabanında üye ve iletişim bilgileri kayıtlı, siparişi veren müşteri olarak kabul edilecektir.

Tarih:

Bağış yapanın siparişi onayladığı ve www.hayirliyol.org veri tabanına kaydedilen tarih ve saat olarak kabul edilecektir.

Madde 2 – Sözleşmenin Konusu ve Kapsamı

İşbu sözleşmenin konusu, Bağış Yapılan Derneğin Bağış yapan kişi veya kuruma ait www.hayirliyol.org web sitesinden elektronik ortamda yapmış olduğu, bağışın Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik hükümleri gereğince tarafların hak ve yükümlülüklerinin saptanmasını oluşturur.

Madde 3 – 18 yaşından küçük kişiler www.hayirliyol.org bağış yapamaz.

Madde 4 – Ödeme şartları

www.hayirliyol.org’dan seçeceğiniz bağışı tüm banka kredi kartları, banka havalesi, eft veya posta çeki seçeneklerinden birisini kullanarak yapabilirsiniz.

Madde 5 – Cayma Hakkı

Müşteri, hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin teslim aldığı veya sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren yedi gün içerisinde malı veya hizmeti reddederek sözleşmeden cayma hakkının var olduğunu ve cayma bildiriminin bağış yapanın/Derneğe ulaşması tarihinden itibaren malı geri almayı www.hayirliyol.org taahhüt eder. Cayma hakkının kullanılması halinde, fatura aslının iadesi zorunludur.  www.hayirliyol.org’a ulaşmasını takip eden 7 gün içinde ürün bedeli müşteriye iade edilir. Ancak, müşteri tarafından fatura aslının gönderilmemesi halinde KDV ve varsa sair yasal kesintiler müşteriye iade edilemez.

Madde 6 – Genel Hükümler

Sözleşmenin imzalandığı tarihte var olmayan ve ön görülmeyen, tarafların kontrolleri dışında gelişen, ortaya çıkmasıyla taraflardan birinin ya da her ikisinin de sözleşme ile yüklendikleri borç ve sorumluluklarını kısmen ya da tamamen yerine getirmelerini ya da bunları zamanında yerine getirmelerini imkansızlaştıran haller, mücbir sebep (Tabii afet, savaş, terör, ayaklanma, mevzuat hükümleri, el koyma veya grev, lokavt, üretim ve iletişim tesislerinde önemli mahiyette arıza…) olarak kabul edilecektir. Mücbir sebep şahsında gerçekleşen taraf, diğer tarafa durumu derhal ve yazılı olarak bildirecektir. Mücbir sebebin devamı esnasında tarafların edimlerini yerine getirememelerinden dolayı herhangi bir sorumlulukları doğmayacaktır. İşbu mücbir sebep hali 10 (on) gün süreyle devam ederse, taraflardan her birinin, tek taraflı olarak fesih hakkı doğacaktır.